VI ER SNART KLARE FOR BYGGE UT BYENS FLOTTESTE BOLIGOMRÅDE!

Jørihaugen Vest Boligområde har praktfull utsikt over Bolgsvaet, Bremsnesfjorden og Kristiansund med solgang fra morgen til kveld. Det er kort og trafikksikker vei til barnehager (en barnehage vil også bli bygd i området) og skole, samt de sentrumsfunksjoner som ligger ved Rensvikkrysset. Utkast til reguleringsplan er utarbeidet er nå godkjent i Plan- og bygningsrådet og skal legges ut til høring. Planen inneholder tomter for ca 150 boligenheter fordelt på eneboliger, tomannsboliger og flermannsboliger.

Veier og tomter er stukket ut i terrenget slik at den som ønsker det kan orientere seg i området. Interesserte kan orientere seg i området ved å sammenholde kartet nedenfor med de stikker som vi har satt ut i terrenget, og som har samme påskrift som på kartet. De blå punktene viser midtpunktet i veiene.  De røde punktene markerer boligtomter og finnes i terrenget nøyaktig slik de er plassert i kartet. De tomtene som ligger i syd-vestlige del av området, og som ikke er merket selges ikke av Utbygging Møre. Områder med mørk gul farge i kartet er reservert for konsentrert bebyggelse (rekkehus, tomannsboliger o.l.). Tomter med lys gul farge er planlagt for eneboliger. 

Jørihaugen Vest ble i møte for plan- og bygningsrådet fredag den 2.10.15 godkjent for utbygging. Planen med bestemmelser ble egengodkjent i Bystyret i november 2015.
Det betyr at arbeidet med å realisere reguleringsplanen etter en 8 års vandring ut og inn kontorene i Kristiansund kommune er over.
Det som gjenstår nå er detaljplanlegging av veier og teknsike anlegg, samt og få godkjent en utbyggingsavtale med kommunen.

Oppstart av salg av tomter håper vi kan komme i gang i god tid før spaden settes i jorda. Dette vil vi komme nærmere tilbake til.

Spørsmål kan rettes til Joar Eide, tlf 905 77871.

Bildet viser deler av området og utsikten mot Averøy og Kristiansund by.

 Utsikt fra Jørihaugen Vest mot Averøy og Kristiansund

Jørihaugen oversikt flyfoto

Bebyggelsen som er er vist på plankartene nedenfor er ment som eksempel på mulige løsninger og er ikke bindende.

Kartene viser punkter på veier og i tomter. Interesserte finner igjen disse punktene på skilt satt ut i terrenget. Det er derfor enkelt å finne ut plassering av veier og  tomter i området.

Kart 241013-1

Kart 241013-2

Plankart ortofoto

Jørihaugen Vest skisse

Kontaktinfo

 Telefon: (+47) 71 52 99 60
 Epost: post@utbygging.noDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressenDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.
 Internett: www.utbygging.no

[Mer info + kart]

Annonser på Finn.no

finn-logo-167
Våre annonser på Finn.no